_قبل از اینکه پیاز را خرد کنید،کمی آبلیمو روی چاقو یا تخته برش اسپری کنید
واکنش بین پیاز و لیمو، باعث میشود دیگر چشمهای شما نسوزد.
_یک چهارم پیاز را در همان ظرفی قرار دهید که آواکادو را نگه میدارید تا آواکادو قهوهای نشود
_برای باز کردن نارگیل، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را در فر داغ قرار دهید
بعد از اینکه پوست نارگیل را سوراخ و آب آن را خالی کردید، نارگیل را ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پوسته آن بترکد و بتوانید گوشتش را جدا کنید.
_با کمی کره پیاز را تازه نگه دارید
با مالیدن کره روی پیاز بریده شده، میتوانید آن را چند روز در یخچال تازه نگه دارید.
برای اینکه موزها را مدت بیشتری تازه نگه دارید، به سلفون نیاز دارید
_موزها را از دسته جدا کرده و انتهای آنها را در سلفون بپیچید تا ۳-۴ روز بیشتر تازه بمانند.
_دو سوراخ در بشقاب یکبار مصرف ایجاد کنید تا برای همزن در درست کنید
با این ترفند هنگام آشپزی، آشپزخانه (یا خودتان) کمتر کثیف میشوید.
_اگر غذایتان شور شد و بیش از حد نمک به آن زدید، اجاق را خاموش کنید و یک قطعه بادمجان یا سیب زمینی داخل ظرف بیندازید
بادمجان یا سیب زمینی در عرض ۱۰ دقیقه نمک اضافی غذا را جذب میکند.
_کاهو و اسفناج را در ظرف قرار داده و دستمال کاغذی روی آن بگذارید تا رطوبت را جذب کند.
این مانع لزج شدن اسفناج میشود و ماندگاری سبزیجات را دوبرابر میکند.
_اگر کاهو را با ریشه خریدید، ریشهها را در ظرف آب قرار دهید و بقیه را با کیسه پلاستیکی بپوشانید
آب مانع خشک و خراب شدن کاهو میشود.
_برای ریز کردن مرغ، سینه مرغ پخته را با درجه کم همزن برقی بزنید
_تخم مرغ را داخل ظرف آب بیندازید تا ببینید تازه است
اگر تخم مرغ زیر آب رفت و افقی ماند، تازه است، اگر زیر آب رفت، اما عمودی ایستاد، کمی کهنه است و اگر شناور ماند خراب است و باید آن را دور بریزید.
_قارچ را با دستمال مرطوب یا برس نرم تمیز کنید تا طعمش را از دست ندهد
هرگز قارچ را زیر شیر آب نگیرید. بسیاری از افراد معتقدند با این روش طعم قارچ از بین میرود.
_با کمی سرکه چربی چسبیده به ماهیتابه و قابلمه را پاک کنید
کمی سرکه را با آب ترکیب کنید و داخل تابه بریزید تا جوش بیاید. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود و سپس با اسفنج و مایع به راحتی آن را بشویید.
_هر پنیری را در عرض چند ثانیه روی همبرگر آب کنید
یک تکه پنیر روی گوشت پخته و سرخ شده بگذارید و کمی آب داخل تابه بریزید. در تابه را بگذارید تا بخار در عرض چند ثانیه پنیر را ذوب کند.